Известни медиуми по света

В последните години се появиха много хора, които твърдят, че са медиуми, но малцина са в състояние наистина да преминат теста на времето. Личностите, които ще изброя живеят в наше време и са доказали своите способности, макар че са обвинявани от критиците и атеистите, че правят студено четене по лицата и държанието на хората. Разбира се, всеки нормален човек би осъзнал, че не би могъл един човек само по лицата на хората и реакциите им да извлече информация за имена, дати и събития, случили се преди години. Хората, които  могат да комуникират с тези, които са преминали в отвъдното, се наричат медиуми. Те предоставят доказателства на живите, за съществуването на мъртвите  в един друг свят. Ще се спра на някои известни медиуми, които са до казани във времето.

Джеймс Ван Прааг е известен и даровит медиум. Автор на много  книги,  посещавал множество телевизионни и радио предавания. Първоначално планира да стане католически свещеник, но съдбата го отвежда  в друга посока. Неговият канал в YouTube  е ценен  и  в  помощ за онези, които търсят духовното. Книгите на българския пазар от него са “Разговори с небесата” и  “Докосване до небесата.”

Джон Едуард е друг известен медиум. Роден и израснал в Ню Йорк. Още в най- ранна възраст е знаел, че ще бъде като фар за хората, които търсят срещи със своите близки преминали отвъд.

Една от най-известните психолози и медиуми през последните години е  Лиса Уилямс. Тя твърди, че е разговаря и вижда  духове, още в детска възраст. Освен че прави точни духовни срещи  за специалните си клиенти, тя също така участва  в много телевизионни изяви, радиопредавания и дори преподава уроци за духовно развитие. На българския пазар може да се намери книгата й  “Животът на душата.”

Алисън Дюбоа е най-известна с това, че използва своите способности, за да помогне на  полицията при заплетени криминални   престъпления.

 

Тереза Капуто стана известна в България с предаването си по ТЛС – Медиумът от Лонг Айлънд.  Освен дългогодишното си телевизионно шоу, Тереза също е автор книги, в които споделя своя опит с духовния свят. Много даровит медиум и при нея се чака с години, за да отиде човек на духовна среща. Книгата и “Нещо повече от този живот” е на българския пазар.

 Живеем в материална епоха, в която класическата  религия е загубила своето въздействие. Ето защо всичко, което може успешно да преодолее това материално влияние, трябва да бъде изучавано, а духовността е точно това.  Духовността е сама по себе си вид религия, тъй като олицетворява основните идеи на всички религии, но и много различна от религиите, защото не е подвластна на каноните. Тя буквално ги оборва с доказателства идващи от хора, които имат редкия дар да се свързват с отвъдното.

СПОДЕЛИ

5 Comments

 1. Avatar

  Dinka

  Taзи тема винаги ме е вълнувала Ади ! Ти си един такъв медиум ,и с дарбата си правиш хората щастливи , че хората вече знаят , че техните близки са на друго ниво , не са изчезнали съвсем и дават доказателство за себе си чрез теб !

 2. Avatar

  Рени

  Интересна тема. Винаги са ме привличали хора с такава Божествена дарба. И искам да знам за тях. Чела съм книгите на Джеймс Ван Праг и много ме впечатлиха. Просто повярвах на този медиум веднага. Лиса Уилямс също е много близка до хората и интересна за четене. Обичам Тереза Капуто, все още не съм чела книгата и, но смятам скоро да го направя. Следя, обаче сериите на “медиумът от Лонг Айлънд” с удоволствие. Алисън Дюбоа също е много силен медиум и изумява с точността на информацията, която дава. Хората по света ценят медиумите, допитват се до тях. Ние все още има да израстване в тази посока, но то е и защото хората не знаят на кого да се доверят. Но, след разговор с истински медиум съмнението, че животът след смъртта съществува изчезва.

 3. Avatar

  Поредната интересна тема, Ади ! Чудесно е, че има хора с такива дарби. След подобна среща, не ти остава никакво съмнение, че смъртта е само преход от един живот към друг. Ще се радвам да прочета, ако замисляш тема за адептите. Благодаря ти за споделеното!

Leave Comment