Луната и нейните аспекти

 1. Луна в съвпад със Сатурн: Лошо за повечето цели, особено за дейности свързани  с възрастни хора. Това също е лошо за пътуванията, бизнеса и новите предприятия.
 2. Луната Секстил Сатурн . Лошо за романтичните отношения и приятелството с жени. Благоприятно за строителство, изкопни работи, селско стопанство, както и за работа с възрастни хора, магистрати и служители.
 3. Луна квадрат Сатурн. Лошо за всичко, особено за лечение, пътувания, любовни афери и работа със сатурняци .
 4. Луна тригон Сатурн. Благоприятно за ремонт и обновяване на стари сгради и обекти; Добре е за строителство, селскостопанска работа и работа със сатурняците.
 5. Луна опозиция Сатурн . Не е благоприятно да се стартират нови фирми или да се наемат служители; Също така е лошо за бизнеса, или за търсене на благоволение и напредък.
 6. Луна в съвпад с Юпитер . Като цяло не е благоприятно; не е особено подходящо за изпити и за работа с адвокати, лекари и професионалисти.
 7. Луна секстил Юпитер.   Подходящо за вземане на решения и правни сделки. Благоприятно за брак.
 8.  Луна квадрат Юпитер.   Гордост и суета на повърхността, преувеличение, което може да навреди на всичко.
 9. Луна тригон Юпитер . Благоприятно за започване на нов бизнес и за справяне с влиятелни хора.
 10.  Луна опозиция Юпитер. Това не е добро за пътуване, но като цяло неблагоприятно за повечето цели.
 11. Луна съвпад Марс. Неблагоприятно за повечето цели, защото тенденцията е да се действа и след това да се мисли, но особено неблагоприятно за пътуване.
 12. Луната секстил Марс. Добре е за бой и битки; Също така е благоприятно да се купуват оръжия, инструменти, машини и др.
 13. Квадратът на Луната Марс. Като цяло неблагоприятно, особено за брак, формиране на нови отношения или работа с влиятелни хора. Избягвайте всичко изброено.
 14. Луна тригон Марс. Добре е да предприемат всякакви напрегнати или предизвикателни дейности, да се инициират противоречия, изпитания или битки; Също така да се купуват животни и да се справяме с бойните хора.
 15. Луна опозиция Марс. Не е благоприятно за нови предприятия, пътувания, приятелства и отношения с жени.
 16. Луна съвпад Слънце. Благоприятно само за въпроси, предназначени да останат скрити, тайни или частни.
 17. Луна секстил Слънце. Добре за търсене на услуги от  влиятелни хора, също и за кратки пътувания, промени, нови приятелства и напредък.
 18. Слънце Луна квадрат . Неблагоприятно за нови компании, пътуване или общение с влиятелни хора.
 19. Слънце Луна тригон . Добре е да се стартират нови компании, да се говори с  важни хора и да се търси напредък.
 20. Луна опозиция Слънце . Лошо за бизнеса и неблагоприятно за започване на нови компании или за извършване на важни промени.
 21. Луна в съвпад  с Венера . Благоприятно за любовни отношения, забавлявайте се, покажете се, отпуснете се.
 22. Луна секстил Венера. Добре е за брак, любовни афери, финансови дела и закупуване на украшения и бижута.
 23. Квадрат на Луната и Венера. Не е благоприятно за спорт и игри; Не е добре за брак и наемане на служители.
 24. Луна тригон Венера. Добре е за брака, любовните отношения и носенето на нови дрехи (докато Слънцето не е в Лъв).
 25. Опозиция Луна-Венера. Като цяло неблагоприятно. Към всички проблеми на Венера трябва да се подходи с повишено внимание.
 26. Луна в съвпад с Мркурий. Добре е за писане и изпращане на кореспонденция, изпращане на съобщения, писма и др. Благоприятни за изготвяне на сметки, сключване на договори и за повечето търговски сделки.
 27. Луната сексил Меркурий. Тя благоприятства изучаването, ученето и работата с интелигентни хора. Добре е за бизнеса и за сключването на договори и споразумения.
 28. Луня квадрат Меркурий. Не е добре да пътувате, купуване и продавате, за изпращане на  съобщения, за ибучение и  занимание с влиятелни хора.
 29. Луна тригон Меркурий . Добре е да се предприемат нови изследвания и работни места, които изискват изобретателност или гъвкавост. Също така е добре да се занимавате с адвокати, секретари и  хора на литературата.
 30. Луна опозиция Меркурий. Не е благоприятно да се занимаваш с литературни или духовни лица, да пътуваш и учиш. Не е добре за бизнеса, нито за подписване на договори .

                                                                                                   Уилям Лили – учител  астролог

СПОДЕЛИ

Leave Comment