Доротей- содомията в хороскопа

 

Сега ще ви разясня въпроса за содомията и как да я определям при мъжете и жените. Ако Венера е в дома на Меркурий, а Меркурий се намира в неблагоприятен дом, то родените няма да обичат жените, а ще се радват на мъжете.
Ако жребея на Брака е с Меркурий, а Меркурий е в мъжки знак, който е и ъглов, тогава родения ще предпочита мъже и няма да има любовни отношения с жените.
Ако видите, че Марс е в дома на Меркурий, а Меркурий е в дома на Марс, тогава той ще желае мъжете; аспектът на Марс с Меркурий от квадрат или опозиция сочи към същото.

Ако Венера е в един от знаците на желанието, пълен със страст (т.е. Овен, Козирог, Риби и Телец), и Венера е под лъчите на Слънцето със Сатурн или Марс, това показва подобно на това, което ви казах; и по същия начин, ако откриете Венера в такива знаци на желание, и една от двете планети, Сатурн или Марс, побеждава Венера от квадрат.
Ако Венера е в опозиция в ъгъла на Запада, а Луната е в асцендента, тогава, ако родният е от женски пол, тя ще бъде лесбийка и ще желае жени, а ако родният е мъж, то тя ще желае мъже, особено ако Венера е в Лъв или Дева или в един от домовете на малефиците. Ще бъде по-лошо, ако Венера бъде аспектирана от малефика.
Също така е лошо, ако Венера е под лъчите на слънцето. Ако Венера е в дома на Сатурн, а Сатурн е в дома на Венера в ъгъл на Запад или в ъгъл под Земята, или на 6 или 12 – ти дом, тогава роденият ще бъде женствен и ще се държи като жена. Венера показва същото, ако пада или е в неблагоприятно място, докато малефик е в женския знак, който е ъгълов; тогава родения ще бъде женствен, слаб в своята сила и ще се държи като жена. И за него е по-лошо, ако и двете светила са в женския знак или в едно от светилата е в женския знак, като аспектира Сатурн или Марс.
Ако Сатурн или Марс са в Козирог, Водолей, Овен, Телец или Риби, а Жребея на Болестите или две от тях са в женския знак, тогава, ако роденото е жена, тя ще бъде лесбийка; ако те са в мъжкия знак, тогава, ако роденият  е мъж, той няма да има любовни отношения с жените. Същото ще се случи, ако Венера е с един от малефиците, и дори по-лошо, ако Меркурий е повреден.
Ако видите, че Луната е в Риби, Телец или Водолей и в същото време Меркурий е с Марс, тогава такава жена ще бъде известна с нейните неверности, особено ако Венера е на Асцендента или Средата на небето. Ако при раждането на една жена видите светилата в мъжки знаци и Венера в мъжки знак, в ъглите, и един от тях е в опозиция или квадрат с другия, тогава такава жена ще се държи като мъж. Ако при раждането на жена видите Венера … (няма достатъчно текст) и в същото време всяко от двете светила е в тригон със своя владетел, тогава такава жена ще има многобройни връзки с мъже.

СПОДЕЛИ

Leave Comment