ЗАЩО ВИЖДАМ 11:11

 

   Хората често забелязват, особено през последните години, че виждате често числата 11:11, или други специфични комбинации от числа? Ако и при вас е така, то знайте, че не сте сами.  

      Преди известно време започнах да забелязвам, че когато неволно погледна часовника, той показва точно 11:11.  Това се случваше независимо дали поглеждах през деня часовника или през нощта. Известно време се чудих какво се случва, а после с облекчение разбрах, че това не го забелязвам само аз, а и други хора. Много мои познати и приятели, също споделяха, че често виждат комбинации от числа, като  4:44, 3:33 или 11:11, 23:23. Тези поредици могат да се видят не само на циферблата, но и по регистрационни табели, касови бележки или билбордове.

     Небесните напътствия  могат да дойдат под много форми. Това може да са пера, ако вярваме, че ангелите имат такива, музика, предчувствия, видения, нови проблясъци и идеи. Всичко това е възможно да се случва чрез духовния свят, който се опитва да комуникира с нас. На едно дълбоко ниво, повтарящите числа, вероятно е знак, че сте стъпили на духовния път.  Когато забележете, че виждате най- често 11:11, обикновен това е знак, че във вашето съзнание настъпва духовно пробуждане.  Това е най- силното от всички останали комбинации и можете да сте сигурни, че се пробуждате в най- пълен потенциал, много повече от това, което сте били в действителност.

Защо виждам 11:11 или комбинации от числа?

 Вашите духовни водачи може би се опитват да привлекат вниманието ви, за да ви предупредят за възможността за духовна промяна, на която да обърнете внимание. С тази промяна, мислите ви могат много бързо да се проявят в реалността.  Затова се уверете, че избирате вашите мисли разумно. Не се съсредоточвайте върху негативното и страховете си в този момент. Когато виждате 11:11 това може да е знак за вас, че трябва да обърнете внимание на обстоятелствата около вас. Или просто може да означава, че сте на правилния път, правите точно това, което сте предназначени да правите.

Ако виждаме други поредици, тогава те какво означават. Според книгата на Дорийн -101 Ангелски послания някои от възможните значения са следните:

  • 111 – Този номер ви носи съобщение, че мислите ви се проявяват моментално, така че дръжте ума си фокусиран върху вашите желания. 
  • 222 – Доверете се, че всичко работи точно както трябва, с Божествени благословения. Имай вяра.
  • 333 – Вие сте заобиколени, защитени, обичани и ръководени от доброжелателните водачи.
  • 444 – Има ангели – те са навсякъде около вас! Вие сте напълно обичани, подкрепяни и ръководени от много Небесни същества и няма от какво да се страхувате.
  • 555 – Огромни промени се задават в живота ви! За да задържите тези промени на възможно най-високо ниво, не забравяйте да поддържате положителни мисли и да се концентрирате в молитва и утвърждения.
  • 666 – Вашите мисли са твърде фокусирани върху материалните илюзии. Повдигнете мислите си духовно, за да върнете живота си в пътя.
  • 777 – Определено сте на правилния път във всяка област от живота си. Бъдете балансирани и духовно осъзнати, за да можете да продължите напред по този осветен път.
  • 888 – Това е много благоприятен знак за пълна финансова подкрепа от Вселената.
  • 999 – Това е съобщение, което означава завършване на важна глава в живота ви и сега е време да се захванете за работа – без отлагане – към следващата глава от живота си. Тази последователност от числа е като будилник,  който звъни, за да ви накара да работите върху вашата житейска цел!

    

СПОДЕЛИ

Leave Comment