СЕДЕМ ЗНАКА ОТ ОТВЪДНОТО

 Бях сама вкъщи в събота следобед. Предишната нощ получих новината, че баща ми е починал. Все още бях в състояние на шок. Съпругът ми реши да заведе децата ни на футболните им игри същата сутрин, за да мога да се приготвя за пътуването. Изведнъж кучето ми изтича до входната врата и започна да лае. Звънеца звънна. Чудех се кой може да бъде. Отне ми само няколко секунди, за да стигна до входната врата. Проблемът? Там нямаше никой.

 

 Да се справим със загубата на любим човек може да бъде много труден процес за нас. Затова нашите близки от другата страна търсят начини да ни уведомят, че са в мир и са все още живи, макар и не в тяло. Тъй като физически не присъстват, те изпращат знаци на любимите си хора. Душите могат да бъдат доста изобретателни, когато преминат в отвъдното.

Ето седем често срещани знака, които оставят:

1. Сладки сънища

Визитна карта от небето ... 7 знака от заминали обичани

Сънищата са мощни инструменти, които нашите близки могат да използват, за да общуват с нас. По време на сън съзнателните ни умове си почиват и подсъзнанието ни става по-достъпно за Духовния свят. Нашите близки могат да изпратят съобщение чрез сънищата  под формата на посещение. Тези сънища са доста по- цветни и запомнящи се, отколкото обикновените сънища, посещенията могат да бъдат толкова истински, че да се събудите и да мислите, че всъщност сте били в контакт с любимия човек, което в много голяма степен е така. 

 

2. Каква е тази миризма?

Друг знак, който вашите близки могат да използват, за да ви предупредят за присъствието им, е чрез аромата. Независимо дали става въпрос за парфюма на баба ви, нейния домашен кекс от ябълки или любимите ѝ цветя, ароматите са прекрасно напомняне, че нашите близки все още са наоколо.

3. Пеперуди навсякъде

Знаците могат да идват от Духовния свят през нашия свят. Хора, които току-що са загубили любим човек, обикновено виждат пеперуди или птици, водни кончета.

Чрез тези мънички същества получаваме понякога знаци, които като че ли ни казват- формата може да се промени, но животът продължава.

 

4. Необичайна електрическа активност

Мигащи светлини, детектор за звук на дим, който излъчва фалшива аларма, телевизори и играчки, които се включват сами, са неща, които може би сте виждали в страшните филми. Това обаче могат да бъдат и знаци от другата страна. Преминалите често са в състояние да използват енергията  за манипулиране на електрически или акумулаторни предмети.

5. Здравей?

Вярвате или не, телефонът е  средство за комуникация от Духовния свят. Някои хора съобщават, че получават телефонно обаждане от неизвестен номер, само за да чуят тишина или статичен звук, когато отговорят на телефона. 

 

Тридесет минути преди да бъде открито тялото на баща ми, получих телефонно обаждане от непознат номер с кодов район на Мисисипи. Тъй като бях в средата на среща, реших да не отговарям. Два часа по-късно получих новината, че баща ми е починал. Бях леко любопитен кой се е опитал да се свърже с мен по-рано, затова върнах телефонното обаждане от непознатия номер. Бях доста шокиран, като чух запис от оператора, който казва, че този номер не е в услуга. Не се съмнявам, че това беше обаждане от Рая.

6. Съобщения чрез музика

Музикалните текстове могат да бъдат силен начин за получаване на съобщения. Може да забележите, че текстовете на песните изскачат в ума ви от нищото. Или може би включвате радиото в точния момент, когато се чува песен, която силно ви напомня на любимия човек от отвъдното.

7. Животните

Кучетата и котките имат засилено чувство за слух и понякога те са в състояние да възприемат неща, които хората не могат да видят. Затова обърнете внимание, ако откриете, че кучето ви гледа в празен ъгъл и щастливо размахва опашката си. Ако вашият любим човек е бил любител на животни, възможно е вашият домашен любимец да ги види и след това да реагира на присъствието му. 

Енергията никога не може да бъде унищожена. Душите ни са вечни. Вашите близки ще направят всичко възможно да ви предадат това послание. Въпреки че физически вече не присъстват в този свят, те са много живи и съществуването им продължава по друг начин. Дръжте отворено сърцето и  ума си. Знаците са навсякъде около вас!

СПОДЕЛИ
  • 47
    Shares

Leave Comment