Връзка с отвъдното

КАК МОГА ДА СЕ СВЪРЖА С ДУХА?

Има хора, които се чудят как могат да се свържат с любимите си хора, които са преминали в отвъдното. Това е много просто задача, стига всеки от нас да вярва, че е възможно. Хората вярват, че трябва да си нещо специално, за да можеш да го правиш. Но тук е важно да се разбере, че всеки човек е специален! Ние хората имаме вечна връзка с нашите духовни водачи и близки, които са заминали от този свят. Тази връзка не може да се скъса или изчезне по никакъв начин.

Всеки човек може да се свърже със своето духовно семейство по силата на един закон-Любовта. Тя е най- чистата енергия, с която всички сме свързани. Повечето хора се затварят след загуба в скръбта си и това е причината да не усещат техните близки.

Можем да усетим тази връзка, само ако сме достатъчно отворени за нея. Ние хората имаме физически тела, но на първо място сме най- вече души. Идваме в телата, прилични на затвори, за да учим и да се развиваме.  Животът на земята е доста материален, следователно не трептим с най- висшата вибрация, на каквато трептят духовни водачи, духове, ангели, архангели и т.н. За да се свържем с тяхната вибрация е нужно да се издигнем до тяхното трептене. Това не винаги е лесна задача. Но когато човек има нужда от напътствие и помощ, когато е сам, когато се чувства объркан, необичан, много често Вселената намира начин да се свърже с човека и да му вдъхне кураж, чрез някой знак, сън или случка.

Всички ние имаме право да получим помощ от духовния свят по всяко време, когато сме готови да получим такава. Всичко е енергия! 

Свети Тома Аквински споделя прекрасни слова с нас, като казва.

“Да се ​​преструваме, че ангелите не съществуват, защото са невидими, е като да вярваме, че никога не спим, защото не виждаме себе си спящи.”

Ангелите надхвърлят цялата религия, цялата философия и всички вероизповедания. Всъщност ангелите нямат религия, каквато познаваме. Тяхното съществуване надхвърля всяка религиозна система, която е съществувала на земята. …” Свети Тома Аквински.

  Но да се свържем с тези висши духовни нива, ние трябва да сме близо до тяхната вибрация. Онези, които не са във физическа форма, могат да слязат за кратко и след това трябва бързо да се издигнат отново нагоре. Поради тази причина, ние трябва да вибрираме с една по- чиста енергия на любов, за да можем да се свързваме по- лесно с тях. Ние хората притежаваме вътрешната светлина необходима за това, стига да я намерим и поддържаме здрава. Защото  душите ни намират по светлината, която излъчваме. От всеки човек излиза светлина, която може да е затъмнена или осветена от сияен блясък, това зависи единствено и само от нашата духовна чистота. Когато не сме достатъчно сияйни, нашите близки ще се свържат с нас чрез сънищата, само и единствено, когато сме на кръстопът, объркани или тъжни, за да ни вдъхнат сили и кураж да продължим. За да се свързваме лесно с тях, трябва да работим върху вътрешната си светлина и собствената си стойност. Човек трябва да тренира себе си, както спортистът тренира своето тяло, за да се справи с предизвикателствата в състезанията. 

В тази връзка е редно да споменем и медиумите, това са хора, които усещат, чуват и виждат духовния свят. Но, за да го правят и на тях им се налага да поддържат своята светлина и енергия, за да са в полза на духовния свят и онези духове, с които медиумът си резонира.

Най- трудното нещо в духовната практика е да станеш медиум. Това е въпрос на огромно доверие, което се ражда между медиума и духовния свят. В чужбина има училища, в които медиуми се обучават, за да придобият повече увереност, качества и умения. Тук в България не съм чувала да има такива школи.

Това е може би единственото духовно умение, което трябва да се докаже на практика, за да можеш да го преподаваш, поради тази причина няма нито един лектор все още тук, за разлика от всевъзможни тренинги и семинари на духовна тематика, които пространството ни бълва всекидневно. Но както в чужбина, така и тук има самородни медиуми, които не получават подкрепа по пътя, докато се развиват като такива. По тази причина един начинаещ медиум, в началото може да се чувства объркан, когато чуе или усети духа и да се запита:

„Това от Духа ли дойде или е моето въображение?“

Първият път, когато бъдете помолени да „ предадете съобщение“, ръцете ви най- вероятно ще изстинат, стомахът ще ви присвие, пулсът ви ще се ускори, а умът ви ще е напълно пуст изпразнен от всяка мисъл. Вероятно бихте се запитали, “къде са мислите ми“, състоянието ще е същото както при медитация. Хиляди изображения, думи, чувства, дори вкусове, усещания и миризми може да ви залеят. Или не. Това ще ви е в помощ, когато сте родени с тази дарба.

  1. Задайте своето намерение да се свържете с любим човек. Преди да започнете, направете си молитва, в която може да помолите човекът на когото ще предадете съобщение да е значимо за него. Помолете вашите водачи да ви помогнат, нека само това, което водачът ви реши премине през вас.

  2. Предайте това, което усетите и чуете. Не се опитвайте да интерпретирате картинките, символите, миризмите, чувствата и т.н., които идват при вас. Тези неща, които усетите са предназначени за човека срещу вас, поради тази причина няма да намирате никаква логична връзка за себе си. Не интерпретирайте нищо, просто предавайте онова, което чуете, усетите и видите. Ако направите собствена интерпретация, вероятно ще сгрешите. А човекът срещу вас, няма да разбере нищо. Душите са майстори на предаването на минали събития и моменти- доверете им се.

  3. С времето ще се научите да разпознавате коя мисъл е ваша и коя не. Не е чудно, че медиумът може да се обърка, понеже той работи с въображението, дясното полукълбо.

  4. Доверете се на Духа. Не става въпрос за вас. Става въпрос за Духа. Духът е този, на когото се доверява медиумът. Духът би ли ви излъгал? Би ли искал да ви смути, при условие, че е толкова трудна една духовна връзка? Иска ли да се провалите? Едва ли. Не забравяйте, че се доверявате на Духа, а не на себе си. Егото няма място в посредничеството.

  5. Когато започнете за първи път да предавате съобщения, направете го на приятели и поддръжници, това ще ви помогне да добиете опит и увереност. Потърсете някой, който има по- богат опит от вас, такъв човек може да ви помогне по пътя, докато се учите. Намерете онези, които са посветени на Духа .

  6. Медитирайте, медитирайте, медитирайте. Това упражнява дясната страна на вашия мозък, запазва лявата (логическата) страна активна и прави връзката ви с интуитивната страна на мозъка ви по-лесна и бърза с всеки следващ път.

  7. Намерете учител, това ще съкрати самотния ви и дълъг път като медиум. Ще можете доста по- бързо да усъвършенствате своите умения, за да дадете Светлина и Любов на живите! Не забравяйте, че дори и най- добрите, непрекъснато се усъвършенстват!

СПОДЕЛИ
  • 44
    Shares

Leave Comment