Лунно затъмнение 5- ти юни 2020г.

 
Здравейте, приятели, в тази статия искам да ви запозная с предстоящи астрологични събития през месец юни на 2020г.
2020 година от начало до края е белязана от специфични цикли и затъмнения, които се отразяват неминуемо и на човечеството. На пети юни предстои лунно затъмнение, придружено от слънчево и след това отново от лунно и в края на годината отново слънчево. А на 21 декември имаме голям съвпад на цикъла Сатурн – Юпитер в тропически Водолей и сидерален Козирог.
По всичко личи, че космосът ни помага да се развиваме, като преодоляваме социалните предразсъдъци от миналото. Това няма да е лесен процес, може дори да е болезнен, ако човек реши да стиска здраво, това което смята за свое. Било то начин на живот, предразсъдъци или друго. 

Затъмненията показват не добро време за земята. Обикновено носят проблеми на човечеството и са придружени от земетресения, избухване на вулкани, аварии, с участието на много хора. Поради тази причина е добре, в дните около затъмненията, хората да избягват тълпи, претъпкани от хора места и пътувания. Не се препоръчват нови начала по това време, защото няма да доведат до положителен резултат. По- добре човек да остави осъществяването на своите идеи за по- добро време. Не вземайте важни решения и не обмисляйте нови проекти, не правете промени в близките до затъмненията дни.

Лунното затъмнение на 5 юни 2020г. ще е видимо от България. Ще се наблюдава и от най-западните части на Тихия океан, Япония, Азия, Австралия, Индийския океан, Европа, Африка, южната и източната част на Атлантическия океан, източната част на Южна Америка и Антарктика.
Продължителност на затъмнението от полусянката на Земята:
3 часа, 18 минути и 17 секунди.
Лунните затъмнения се отразяват повече на обикновения народ, докато слънчевите на политици, на хора на високи позиции, на икономическия живот и политиката. Затъмненията може да причинят промени в настроението. Обикновено лунните затъмнения ни подтикват да анализираме нашето минало да насърчим, скрием или разширим „сенките“ на нашето емоционалното проявление.

От това затъмнение можем да очакваме всичко друго освен спокойствие. Имаме квадратура с точката на затъмнението с Марс и това показва, че ще изплуват въпроси свързани с насилие, агресия, конфликти, конфронтации, понеже говорим за Луната, светилото, което е свързано с емоциите ни, емоционалността ще вземе също връх. Марс се намесва от тропически Риби, с една разрушителна сила.

Според мен ще се случат не едно събитие по това време, а най- малко две или повече. Но това може да са и повтарящи се проблеми. Може да се очакват проблеми свързани с океана, морето, островните държави, водата въобще, медицината, химическата промишленост, морските обитатели, лекарствата, ваксините и вирусите. Изключително важно е всички, които са засегнати натално от това затъмнение и тези енергии да бъдат предпазливи и отговорни по това време. Да не предприемат никакви рискове, особено такива свързани с вода, добре е да избягват и пътувания по вода, да се пазят от токсични вещества, вируси, от натравяне.

Добре би било да стоят и далеч от всякакви струпвания на хора и конфликтни ситуации. Това затъмнение ще стане две седмици преди слънчевото и в България кулминацията му ще бъде точно в 21 часа и 20 минути, което показва, че затъмнението ще повлияе върху българския народ. Засяга се декана, който отговаря за времето или сгодния момент. Формата на това божество е описано в старите книги като лицето на злините и изявата на злото в човешкия характер.

Предстои да видим по- ясно човешките нисши страсти изявени наяве. Всички, които са родени около 5- ти юни, трябва да бъдат по- предпазливи в този период. Тези хора трябва да бъдат много внимателни в своите думи и действия. Затъмненията носят объркване, разстройство, промяна, песимизъм по неща, които трябва да изоставим, а не сме готови. Често се случва това, което ни изглежда като невъзможно. Първият аспект, който Луната ще направи, когато излезе от затъмнението е с Плутон, Сатурн и Юпитер. Юпитер обаче никак не е добър в тропически Козирог и е обграден от малефиците. Тази комбинация намеква за един драматизъм и дори фатализъм.

Юпитер, Сатурн и Плутон ще предадат едно тъжно и ограничително, самотно изражение на цялата картина. Най- доброто, което човек може да направи за себе си в този период, е като практикува медитация и размисъл, да се моли, а по този начин ще се свърже със своя висш АЗ, който ще го насочи в правилния път на нови възможности и висини. Затъмнението ще засегне онези, които имат Луна, Слънце, Асцендент или друга чувствителна точка около 15- ти градус в тропическите знаци -Стрелец, Близнаци, Дева, Риби. За сидерала, това са знаците Скорпион- Телец, Водолей- Лъв. 

Благодаря за вниманието! Планирам да изработя и следващи астрологични епизоди покриващи следващите събития, които се случват до края на тази особена година.

>> Виж всички астрологични статии за събитията през 2020 година

 

СПОДЕЛИ
  • 228
    Shares

1 Comments

  1. Pingback: КАКВО СЕ СБЪДНА ОТ ПРОГНОЗИТЕ ДО СЕГА? – Астростудио АДИ

Leave Comment