Лунно затъмнение пети юли/2020г.

След като писах за останалите затъмнения, последното затъмнение на пети юни, слънчево на 21 юни, трябва да отваря тема и за това, което ни предстои следващия месец, а именно лунно затъмнение на 5- ти юли. Преди да разгледам затъмнението, искам да ви кажа, на вас читателите да живеете в радост с Небесата, да сте в хармония с Лунните цикли и да обичате майката Земя. Направете тези хубави промени за вас, ако все още не сте, за да трансформирате негативните ефекти на всичко, с вътрешен мир и мъдрост. Ако сте прочели предишните ми статии, вече трябва да сте наясно, че сме изправени пред голяма трансформация, която ще се развива през следващото десетилетие.  Слънчевото затъмнение на 21- юни въвежда следващия лунен цикъл. Тревожното за мен е, че се случва в  градуса на лятното слънцестоене, а това място има няколко символа, най- общо е врата на прецесионалния кръст на Земята и Човека, там където се пресичат четирите градуса на слънцестоенията и равноденствията. Това подчертава промени, които ще застигнат човечеството. Случва се още нещо, което не съм виждала досега.  Меркурий, Венера, Марс, Юпитер, Сатурн, Луната и Плутон, ще бъдат видими на 15 ти юли, като изключим Плутон, той няма да е видим, естествено, но се случва и още нещо странно за мен,  тези планети ще бъдат подравнени в една и съща права спрямо Слънцето, всички те ще са почти изравнени със Земята и това положение ще се случи на 4- ти юли. Това е доста странно космично положение и със сигурност ще повлияе на Земята. За да добиете представа за какво говоря, моля вижте клипа. Божа работа е какво могат да донесат гравитационните сили на всяка от планетите насочени към Земята.

Това затъмнение ще се случи две седмици след слънчевото пръстеновидно. То ще засегне най- вече хората и държавите, които имат важна точка с този градус в хороскопа си. Например САЩ и родените около 4- 6 юли или 4-6 януари.  Лунните затъмнения са свързани с климатични промени- земетръси, изригване на вулкани, наводнения и други природни бедствия, особено там, където минава сянката на затъмнението. Луната ще е затъмнена в знака на своето изгнание по тропик, което ще предаде емоционално страдание, самота и меланхолия, объркване, носталгия и песимизъм. Отново имаме тао квадратура с Марс и това говори за проблеми свързани с огън, военни, неразумно поведение, заболявания свързани с висока температура и зараза. Юпитер и Плутон ще са първите планети, с които Луната ще се съедини след затъмнението. Юпитер е отслабен и е пагубен, поради знака, в който се намира и заради съвпада му с Плутон.  Тази комбинация показва фанатизъм. Меркурий и той е ретрограден в квадратура към Марс и показва, че трябва да бъдем изключително внимателни с думите си, възможно е разпространение на неверни новини, конспирации или твърде тревожни новини, които ще ни залеят, проблеми с болници и лекари, проблеми свързани с журналистиката, бунтове, агресия, природни бедствия. Затъмнението е силно повлияно от знака Козирог,  а Сатурн който е ретрограден и доста силен отново ще дирижира положението с Марс и Плутон. Звездата Сириус ще е в съвпад със Слънцето и ще бъде засегната от него. Това никак не ми харесва. Въобще нещата ми изглеждат сложни.  Навярно ще излязат проблеми свързани с религия, духовност и фанатични прояви. Когато звездите са затъмнени, те се проявяват негативно. Възможни са проблеми на верска основа и поток от емиграционни вълни във времето. В сидералната астрология затъмнението ще се случи по оста Стрелец – Близнаци във втория декан. Този път ще е засегнато божеството на Великата Майка Кибела. Тя е майка на всичко в Природата и това говори, че нещо вероятно много неприятно ще се случи с нашата природа и с Майката Земя. Слънцето ще е в декана на Персефона. Това за съжаление говори за оплакване, ридаене, страхове, скръб, мизерия и проблеми. Аз си пожелавам моята прогноза да не се сбъдне, но като си чета миналите вече, всичко се е сбъднало за съжаление. Само вчера е имало в Полша, Чехия, Италия, Испания и Гърция наводнения, а някои места и торнодо, което разруши покриви на къщи. Проблемите с водата вече са в ход. Замърсени са много реки, включително и в България и за съжаление измря огромно количество риба, а в Русия се случи истинска екологична катастрофа от разлив на петрол, разливът се вижда от Космоса.  Обявено е бедствено положение в съответния град. Видяхме и гледаме грозното лице на расизма, грабежите на хиляди магазини, проблемите, които полицията има в момента, бизнесмените, които останаха без стоката си.
Ние сме само инструмент в ръцете на Боговете и единствената сила, която може да се противопостави на идното е любовта и мъдростта. Пазете се, обичайте, давайте любов и се молите, все пак надеждата е в Бог, а Той е милостив! 

 

>> Виж всички астрологични статии за събитията през 2020 година

 

 

 

 

 

 

СПОДЕЛИ
  • 215
    Shares

Leave Comment