КАКВО СЕ СБЪДНА ОТ ПРОГНОЗИТЕ ДО СЕГА КЪМ КРАЯ НА ЮНИ 2020?

Реших да си направя една ретроспекция на това, което се сбъдна от прогнозите за 2020 година, пък и да видим кое не се сбъдна. Тя годината не е изтекла, затова ще разгледам анализите само до затъмнението на 21- ви юни.
Първият анализ е писан на 10.02. 2020 година. Тогава в България нямахме коронавирус и нещата изглеждаха добри. Нямахме идея какво ни готви съдбата. Вирусът си седеше в Китай и ние смятахме, че светът е твърде голям, за да ни достигне и нас. 

Най- важното в статията е споменаването на това, че:

кариерите на хората ще се засегнат. А в световен аспект – борба за власт, правителства, политика, граници, банкови дела и големи корпорации ще преживеят най- съществено и драматично тези промени. Тези теми от живота ще бъдат осветени през цялата 2020г. Ще се налага да се борим за власт и устояване на всичко, което сме постигнали. Като при всеки един от нас ще е разиграна темата по различен начин, а в световен – границите на държавите ще се акцентират. Защо границите, ами Сатурн е онзи, който има пръстени, затова. Това ще са уроците, които ще ни бъдат дадени. Споделям, че затъмнението  създава допълнително напрежение и бележи променящ се начин на живот, преструктуриране, промяна, която няма да ни е по вкуса, но ще се налага. Сатурн е планета, която изисква дисциплина. 


Тук нещата се сбъднаха. Границите ни бяха затворени, не само нашите, а в световен мащаб. Милиони хора по земята загубиха своята кариера и работа. На никого не му беше по вкуса ограничаването, но то се налагаше и все още се налага. Като цяло преминахме през трансформиращи ситуации и предстои да преминаваме. Според мен нещата са се случили така, както е повелявало небето по него време. 

На 6- ти април е публикувана следващата статия. В нея се разкрива още по- пълната картина на ставащото. Статията е тук. 


.…Тези планети увеличават стремежите и амбициите ни за развитие и растеж на духовно ниво, така и на материално, но най- забележимото им присъствие е копнеж към дълбоката Истина.

Тази комбинация ще донесе икономически колебания като инфлация и дефлация. На духовно ниво може да доведе до фалшиви пророци, измамни обещания от властта, празни приказки и обещания. Кризи свързани с расизъм, фанатизъм,  и религиозни нападки и преследвания. Правилният подход тук е трансформиране на проблеми и трудности, като всеки от нас знае, че когато има трудности,  има и възможности и да се възползваме от тях, както индивидуално всеки един от нас, така и колективно.
…Може да очакваме една нова ера на промяна в мисленето и организацията на обществото, както и желание за повече справедливост. 


Тук също има познаваемост, расизмът в САЩ и Европа се разрази в началото на месец юни. Хиляди магазини бяха обрани и разрушени, имаше много бунтове по света и сблъсък с полицията. Не зная как е било в света, но в България много духовни лица се издъниха. Първо с това, че не разпознаха новото време, второ с това, че заблудиха много хора с техните лъжи и трето, че се разкри каква е била тяхната истинска цел- печалбарството от нещастието на другите хора. Фалшивите пророци на мен лично ми дойдоха повече в този период, наедно с фалшивите новини. Да, истината бе важна за една част от хората, за друга тя бе затъмнена. 


На 16 май е публикувана статията за лунното затъмнение, което се случи на 5. 06.2020 година. Тук може да видите статията.

Това затъмнение все още се разгръща. 

Затъмненията показват не добро време за земята. Обикновено носят проблеми на човечеството и са придружени от земетресения, избухване на вулкани, аварии, с участието на много хора. Поради тази причина е добре, в дните около затъмненията, хората да избягват тълпи, претъпкани от хора места и пътувания. От това затъмнение можем да очакваме всичко друго освен спокойствие. Имаме квадратура с точката на затъмнението с Марс и това показва, че ще изплуват въпроси свързани с насилие, агресия, конфликти, конфронтации, понеже говорим за Луната, светилото, което е свързано с емоциите ни, емоционалността ще вземе също връх.Според мен ще се случат не едно събитие по това време, а най- малко две или повече. Но това може да са и повтарящи се проблеми. Може да се очакват проблеми свързани с океана, морето, островните държави, водата въобще, медицината, химическата промишленост, морските обитатели, лекарствата, ваксините и вирусите. Изключително важно е всички, които са засегнати натално от това затъмнение и тези енергии да бъдат предпазливи и отговорни по това време. Да не предприемат никакви рискове, особено такива свързани с вода, добре е да избягват и пътувания по вода, да се пазят от токсични вещества, вируси, от натравяне.
Предстои да видим по- ясно човешките нисши страсти изявени наяве.. Затъмненията носят объркване, разстройство, промяна, песимизъм по неща, които трябва да изоставим, а не сме готови. Често се случва това, което ни изглежда като невъзможно. Тази комбинация намеква за един драматизъм и дори фатализъм.


Тук се споменават проблеми с водата, понеже деканът на сладката вода е ранен. В света се случиха и продължават да се случват невероятни природни катаклизми и наводнения. Чехия, Сърбия, Румъния, Гърция, Китай, Украйна, Русия, Полша и България по- леко, както  и много, много други държави преживяха истинско бедствие свързано с водата. В южен Китай са разрушени над 53 000 къщи. 200 човека са се удавили, а 150 са изчезнали. На 16 май, когато писах тази статия, не знаех, че в 21 – ви век, може да се краде и мародерства по този начин както например по време на атнираситките протести в САЩ и Европа. 
Това е клипче от Румъния на 21. 06.2020г.

А тук от Украйна

 

Слънчевото на 21.06 и лунното на 5.06. 2020г. са все още в ход, те се разгръщат и реализират.  Статията за слънчевото затъмнение е писана на 20.05.2020г. Добре че платформата си записва датите, иначе не бих запомнила, коя статия, в кой момент съм я писала.  Статията може да видите тук.
Ако трябва да извлека есенцията от нея. 


В това слънчево затъмнение са замесени и доста звезди. Бетелгейзе и Менкалинан, а Сириус, който е в съвпад с Меркурий, също показва, че хората ще загубят духовния си облик, понеже тази звезда е духовна, но когато участва в затъмнение, тя се превръща в антипод на това, което носи и изявява. Едната звезда е свързана с военните, полицаите, борбените и смели хора, а другата с бизнесмените.  Това затъмнение върху звездите вероятно ще донесе разруха и позор, насилствени действия и за съжаление повече смърт. Затъмнението се случва и центъра на Млечния път. А това съзвездие е свързано с България, знаем това от един богомилски документ. Затова и ние трябва да се пазим повече от вируси, агресивни прояви и проблеми с водата. Божеството, което е замесено в това затъмнение е свързано с Океан, а самата богиня се нарича Тетис. Това божество огражда океана и отговаря за реки и извори. Тя е акушерката на живота. Това ни намеква, че могат да се очакват проблеми свързани с водата и водната стихия. Наводнения в едни райони, а в други засушаване, проблеми с питейната вода, хората свързани с водата като цяло, също могат да се окажат затруднени, аварии, скъсване на стени на язовири. Възможна е смърт на виден човек (за света). Застрашени са водните обитатели- риби и птици, които пребивават близо до водни басейни. Военни лица, пожарникари, полицаи и всички свързани с властта са подложени на повишен риск.  Коронавирусът ще продължи да взема човешки животи.

Вече няколко неща са се случили, като скъсани язовирни стени по света, аварии, например екологичната катастрофа в Русия с разлив на нефт и отравяне на цяла екосистема. Загубите на бизнесмени, на които им обраха магазините и изпотрошиха заведенията. Това се случи във Франция, САЩ, Германия и Виена. В Италия има размирици между наши роми, италиански граждани и полиция. Много от колите на ромите бяха изпотрошени.  Справка може да се направи в гугъл чрез новините. В България висши полицаи бяха хванати в кражба на фиш от възрастна жена. Арестуваха шефове на МВР, в резултат на престъпна дейност. Арестувани бяха началникът на отдела за противодействие на наркотрафика от „Главна дирекция за борба с организираната престъпност”, началникът на сектора в същата дирекция, както и още един служител на МВР с длъжност инспектор-разузнавач, първа степен в криминална полиция. Четвъртият задържан е бил използван за посредник при получаването на подкупи.

 

Коронавирусът продължава да взема жертви и до края на годината не виждам да спре да го прави, най- рано в първите месеци на 2021 година, може да има надежда за нас и спасение от него. Нямаме загуба на виден човек в света, но и това е възможно да се случи, понеже затъмнението не е приключило като действие, то ще се разгръща до октомври най- силно и след това поне още половин година по- слабо. 

След като писах тази година толкова, реших, че е редно да проверя това, което съм писала имали връзка с действителността. Статията не цели да докаже мен като астролог, а да докаже мъдростта на древните. Според мен, се потвърди принципът на Хермес, който гласи>:
Каквото горетова и долу, каквото долу, това и горе.

Ако слушахме малко повече шепотът на звездите, бихме преминали през драмите на живота доста по- безпроблемно, но за съжаление все още не сме достигнали до тази  вселенска мъдрост.
И все пак надеждата е винаги с нас,  в човешкото сърце е заложена вярата в доброто.
Моля се, ние всички, да разберем, че сме изправени пред драматичните последици от нашето действие и заедно да поведем света към  по- голяма справедливост, повече любов, повече хармония и повече човечност. Без насилие, без расизъм, без омраза, без лъжа и нисши страсти. Ако се лишим от тези нисши страсти, човечеството ще се изправи в своето сияние пред  светлото утрешно зарево в ерата на Водолея, ако ли не… Времената са такива, че тези нисши енергии, ако не се трансформират, ще се изправим пред голата истина, как да оцелеем като човечество.  Нека се стремим към един по- мъдър и по- човечен свят, всички заедно като народ.
Това е моят поздрав към вас, читателите.

 

 

 

 

СПОДЕЛИ
  • 85
    Shares

1 Comments

Leave Comment