Анализ на слънчева революция

2020 година почти отминава. Мислейки за всичко, което се случи и с което ме дари съдбата, реших, че ще е много добър момент да анализирам Слънчевата революция в хороскопа си по два начина- древногръцки, на който ме научи  Краси Атасио, за което и благодаря и  вторият е познатият ни на всички начин. Тук няма да разглеждам подробно картите, а само ще отчета важното в тях. 

През тази година се случиха много неща, преместих се в ново жилище, което обзавеждах няколко месеца. Получих здравословен проблем, свързан с белите дробове, от който едва не отлетях за небето, лекувах и все още се възстановявам от пневмония, преживях много разочарования, но имаше и добри моменти тук- там. Бях засегната от слънчевото затъмнение през лятото, което се случи върху луната ми и породи лавина от неприятности, за които по- добре да не си спомням. Но нека се съсредоточим върху картата първо. Прилагам карта на слънчевата революция по двата метода. 
Първата карта е древногръцкия метод.  

Тук управителят на Асцендента е Марс, Луната се противопоставя на Асцендента. Марс е в първи дом на революцията. Профекцията, не е показана тук, преминава от десети в единадесети  дом и е управлявана от Сатурн, термата на  Асцендента на революцията също е под Сатурн. Сатурн в слънчевата революция е фазов, оказвайки събитие по Сатурн в съответния месец на годината.  Чудна картинка с два малефика в годината, тази карта обещава да не е лесна. Задължително и винаги гледаме профектирания асцендент. Той оказва силно влияние върху годината и не можем да го пренебрегнем.

Венера с Уран в четвърти дом, ясно показват моето преместване, обзавеждане на дома, ремонтите. Струпването тук на толкова много планети под хоризонта, показват, че ще съм насочена повече навътре към себе си през тази година, отколкото навън. 

Това е картата на познатата направа на слънчева революция. Тук картината не е много различна.  Управител на годината отново е Марс. Луната е в 11- ти дом и показва, че най- големите вълнения през тази година, ще са свързани с приятелите и хората от най- близкото обкръжение. Тя управлява четвърти дом, акцентът ще падне и върху домът ми. Което както споделих е факт. Марс е точно на Медиум цели, като че ли да потвърди, че тази година, той ще я управлява. Овен е моя натален 12- ти дом и тук това положение индикира за изолация, болести, трудности и предателства, които имах в изобилие. Слънцето е в 12- ти дом, управляващо шести дом на здравето и отново дава индикации за проблеми със здравето.

Смесена карта на натален и соларен хороскоп.

Соларен Марс и натален Сатурн са в опозиция. Те освен, че управляват годината, са и в неблагоприятен аспект помежду си. Освен всичко, което ми се случи, аз унищожих три годишен труд, поради стекли се обстоятелства свързани с хора. И това ясно се вижда от двата малефика в опозиция на 4- ти 10 – ти дом- кариера и край на нещата. Те са и в съвпад в слънчевата революция, правейки нещата още по- трудни. Натален Марс е в съвпад със Сатурн и Плутон от Слънчевата революция. Направо си става интересно. Но тук искам да кажа, че не оставих нещата така и успях да започна наново градежа с група приятели, показани от Меркурий и Луна в съвпад в десети натален и 11- ти соларен дом. Понеже Марс управлява годината, неговите транзити през годината ще дадат събития. Затова планетите, които трябва да следим тук са Марс и Сатурн. Сатурн преминаваше през тази година върху натални Медиум цели, осуетявайки работата ми. Докато Марс се движеше в 12- ти натален дом. Когато Марс застана стационарен, малко преди да тръгне директен и направи квадратура с натален Сатурн, който се намира в сидерални Близнаци, аз получих белодробна емболия. Защо сидерала сработи, а не тропика? Аз не пострадах в коремната област, както е по тропик- Сатурн в Рак, а в белите дробове. Както се знае Близнаци управляват белите дробове.  Защото сидерала винаги кове съдбата, докато тропика показва нашите усещания и чувства за нещата. Оцелях по чудо, благодарение на прогресивната Венера, която в този момент беше точно на моят Асцендент защитавайки живота ми, а тя ми е Алкокоден (ангела хранител в хороскопа).  Мисля, че пръст в тази работа има и Юпитер, който се е настанил в 12- ти соларен дом, защитавайки живота по този начин също. В разглеждането на една слънчева година, ползвам още доста техники, за които със сигурност някои ден ще споделя. 

Надявам се по този начин да помогна на търсещите със знание от личния си опит.

Желая ви приятни празнични дни и не забравяйте да се забавлявате! 


 

 

СПОДЕЛИ
  • 20
    Shares

Leave Comment