СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 14. ДЕКЕМВРИ 2020

За това затъмнение съм писала вече статия. Тук ще я разширя. Това е първата статия. Тук
Това затъмнение е от цикъла Сорос 142, което започва на 25 май 1389г. Това слънчево затъмнение е предшествано от затъмнението през 2002г, което се случи на 4 декември, то ще е последвано от затъмнение през 2038 година, което ще се случи на 26 декември.  

КОИ ДЪРЖАВИ ЩЕ ЗАСЕГНЕ

То ще е видимо  в  Чили и Аржентина . Частично слънчево затъмнение  ще видят в Боливия, Бразилия, Еквадор, Парагвай, Перу и Уругвай. Знакът в който става затъмнението показва, че ще са засегнати и следните държави. 
Арабия, Гърция, Унгария, Франция, България, Италия, Германия, Чехословакия, Югославия, Словения, Хърватия, Испания. 

Карта на затъмнението от България София 
Това е сидерална карта, изготвена с програмата Плацидус- Румен Колев

Това затъмнение става в съвпад с неподвижната звезда Шаула. Тази звезда със сигурност ще окаже влияние върху цялата картина от събития на това затъмнение. Шаула е звезда от „жилото“ на Скорпион. Тази звезда е особена- тя е свързана с киселинните отрови, отчаянието, неморалността, опасности, катастрофи, злонамереност, коварство. Управителят на Асцендента е кадентен в шести дом на болестите и рутинната работа, изгорял в лъчите на Слънцето и в съвпад със затъмнението. Затъмнението се случва в терми на Сатурн, в третия декан на Скорпион. Втората звезда, с която се свързва затъмнението е Ras Alhague в Змиеносец от природата на Сатурн и малко на Венера. Тази звезда е свързана с перверзиите, срама и разврата. А когато Луната е там, я свързват с инфекции и пандемични състояния.  Тази карта определено намеква за проблеми свързани с болести, инфекции, отравяне, възможно е отравяне с лекарства, похот, проблеми с работата. Меркурий е много по- зъл, когато се свърже в затъмнение от всички останали планети. Той също е свързан с транспорта, медицината, журналистиката и всичко свързано с ума и интелекта. Позицията му в  затъмнението носи суша и може в България да имаме проблеми с водата през следващите две години. Марс, който управлява затъмнението показва, проблеми със сушата, насилие, палежи, урагани, беззаконие, смърт в разцвета на живота. Посевите ще страдат от излишна топлина и сухота, вредни ветрове или пожари. Климатът на земята ще страда от урагани, мълнии и разрушителни ветрове. Болестите също са  свързани с Марс. Той пуска квадратура към Плутон, Юпитер и Сатурн и чертае мрачни времена за хората. Това затъмнение наистина е зловредно.

Деканът, в който се случва самото затъмнение символизира трансформацията на смъртта в живота. Дава тежки, трудни ситуации, през които хората трябва да преминат. Смъртта сама по себе си е част от този декан. 

 За да можем да достигнем до птицата Феникс или точката на прераждане, трябва да преминем през точката на смъртта. Фениксът умира сам. Дори и да знаете, че един ден ще се върнете отново на земята, вие няма да посрещнете лесно смъртта, това символизира декана. Това затъмнение е силно свързано със смъртта и прераждането. Може да се каже, че този декан е и силно свързан със заблудите и илюзиите. Затъмнението идва да ни научи, че трябва да се освободим от ненужните желания, да спрем да ги подхранваме, за да освободим енергия за нещо по- полезно. Венера като управител на този декан тук символизира пътешествието в подземното царство. Тук има предупреждение, че ако не отхвърлим желанията на плътта, които са разрушителни, може да загубите или разума, или живота си.  Индийците свързват този декан със злините и изява на злото в характера, както и с насилствения и принудителен секс. 

 

 

 

 

 
СПОДЕЛИ
  • 183
    Shares

Leave Comment