ЛУННО ЗАТЪМНЕНИЕ 26 МАЙ-2021 ГОДИНА

Лунните затъмнения имат по- кратко време на действие, около 4 до 8 месеца. Тяхната проява започва около месец преди да настъпи самото затъмнение. Затъмненията ни принуждават да се изправим срещу собствената си сянка или тъмната страна на нашето подсъзнание. Те също са знак от Вселената,  че ни предстои промяна, която най- често е непредсказуема. Промяната не винаги настъпва на точната дата на затъмнението, понякога се случва събитията да нахлуят до дни или седмици, или няколко месеца след затъмнението,  но винаги се случва нещо наистина променящо живота ни. Отключването на събитията зависи от преминаващите планети през точката на затъмнението. Лунните затъмнения траят по- кратко, но често са по- силни и концентрирани. Докато слънчевите са също силни, но техният отглас като ехо, може да трае години.
На 26 май 2021 г. в 14 часа и 13 минути българско време, ще настъпи лунно затъмнение, което ще бъде видимо в някои части на света. То няма да се види от България, понеже ще бъде при нас ден и това е добра новина.  Ще се вижда от Източна Азия, Австралия, Тихия океан, южната част на Южна Америка, Мексико, западните части на САЩ и Канада. Това затъмнение ще бъде пълно и се нарича Кървава луна поради червеникаво- оранжевото сияние, което Луната излъчва по време на самото затъмнение. В деня на затъмнението пълнолунието ще бъде най- близо до Земята, затова самата Луна ще изглежда по- голяма и можем да наречем това затъмнение  Кърваво суперлунно затъмнение. Затъмнението в сидералната карта ще се случи по оста Скорпион – Телец в 10 -ти  градус. А в тропическия хороскоп по оста Близнаци- Стрелец в пети градус.  Затъмненията носят енергия на нестабилност, а дните около затъмнението се усещат хаотични и  притеснителни. В това затъмнение се откроява тао квадратурата на Юпитер към светилата.  Затъмнението ще доведе до разрушения, грабежи на обществена собственост и ще се сложи ръка на свети места по света. С една дума, някой ще посегне агресивно върху земи и места, които хората имат за свети. Например, свети места са Йерусалим, Египет, Тибет и много други. Божествата, свързани с това затъмнение отговорят за дневната светлина и подредбата на всичко във времето. Струва ми се, че това затъмнение, ще донесе нещо бързо, светкавично почти, което може да ни накара да се почувстваме изненадани. То ще засегне бизнеса, търговията, религията, големите обществени сгради, селското стопанство и хора с професии -адвокати, агенти и съдии, които водят преговори по други дела. Опасност от смъртност  и болести при крави, коне, волове. Ще се ширят надлъж и на шир сплетничества и интриги, ще се говори лошо за другите. В България проблемите ще са свързани със закона, реда, чужбина и чужденците.

Във времето ще се наблюдава изобилие от гръмотевици, светкавици и земетресения. Ако почине важен човек за света в близките месеци, около първите четири след затъмнението, това ще е загуба за света. Държавите, които могат да усетят по- негативно това затъмнение са: (Русия, Ирландия, Швейцария, Израел, Кипър, Иран, Норвегия, Мавриций, Англия и всички места, където затъмнението е видимо) 

Това затъмнение не е така брутално каквито бяха затъмненията през 2020 година и ще се усети по- леко. Въпреки че ще си разгърне темата на действие, няма да се усети така драматично от хората.

Както винаги съм споменавала, затъмненията не са най-доброто време за започване на нови неща, подписване на договори, започване на взаимоотношения, важни промени в живота и т.н.

 

СПОДЕЛИ
  • 50
    Shares

Leave Comment