слънчево затъмнение 4.12.21г

На 4- ти декември, ще се случи пълно слънчево затъмнение. По време на затъмнение Луната преминава между Земята и Слънцето, като по този начин напълно или частично закрива изображението на Слънцето. Феноменът се случва, когато видимият диаметър на Луната е по-голям от този на Слънцето, като по този начин блокира цялата пряка слънчева светлина. В това затъмнение Луната напълно ще блокира светлината на Слънцето, това ще бъде затъмнение, видимо само в някои отдалечени райони на  Антарктида, Южния Атлантик и част от южния край на Африка. То ще кулминира в 9:40 заранта българско време и ще засегне тропически Стрелец и сидерален Скорпион. Затъмненията са предвестник на смутни времена, промени и предстоящи бедствия и трансформации там където активират знака и дома. Като всяко затъмнение активира нова специфична тема. 

Това затъмнение говори за това, че връзката между волята и съответната цел на човечеството ще бъде прекъсната.  Хората ще са уязвими.  Слабост, позор и уязвимост диктува това затъмнение.  Хората ще се окажат в позиция на самозащита, а това се случва, когато човек е атакуван. Това е точката, в която единството между висшите и нисшите елементи е постигнато в най- голяма степен, но също така тук то среща и най- голяма съпротива. Всичко което пречи на хората на ментално, емоционално и физическо ниво трябва да се анализира. Деканът, в който се случва затъмнението, показва, че съзнателно ще се изложим на опасност.  Взаимоотношенията ще пострадат. Силната връзка между една или друга сила ще носи отрова във взаимоотношенията, както и уязвимост. Конфликтите няма да са ни чужди, нито лъжите и объркаността.  Така че понякога вместо да се получи взаимно облагородяване между хората, се получава взаимно натравяне. Това затъмнение показва точно това.  То лежи между зимното слънцестоене и есенното равноденствие в северното полукълбо. Нощта започва да преобладава над продължителността на деня с всеки изминал ден и продължителността на деня намалява, колкото повече напредваме в есента. Затова може да се каже, че тук имаме връзката между живота и смъртта. Битие и небитие. Това затъмнение намеква за промени, сплетничества, липса на скромност и празни приказки изговорени на вятъра и нечувани лъжи, заблуди и измами, показани от някои аспекти по време на затъмнението.  

Затъмнението е в съвпад с Меркурий, което не е добре. Меркурий приема злокобна форма, когато стане участник в затъмнение. Той отговаря за младите хора, транспорта, бизнеса, учителите, хората на интелекта,  комуникациите, ясно е, че там ще има проблеми. Парите на хората и икономиката очевидно също ще пострадат. Това затъмнение ще повлияе на България, макар че няма да е видимо за нас. Неясноти и лъжи ще се ширят навред по света, което допълнително ще обърква хората. Обезценяването на парите, ще се чувства все по- силно, както и тяхната липса. Всяко затъмнение се разгръща в продължение на много месеци и дори години, така че това предстои да го живеем в следващите поне 2 години. Самото затъмнение се случва много близо до звездата Антарес и намеква за агресивни действия от страна на хората. Войни, стълкновения, диктатура, невъздържаност и агресия, които ще се прокрадват все по – ясно по света. Това затъмнение ще удари и джоба на българина. Не правете промени в този период, а хората родени около дните на затъмнението и на самият ден, трябва да са много внимателни и да оставят важните решения за по- нататък, защото ако сега направят промени, това ще им се отрази лошо. Хората които имат Луна или Слънце в 12 – ти и около тези градуси на тропически Стрелец, също да се пазят. При тях може да има промени в здравето и взаимоотношенията им. В години на големи промени сме! Предстоят преломни моменти – трудности и злини, пред които човечеството ще се изправя в следващите години, за които то не е подготвено.

СПОДЕЛИ
  • 216
    Shares

Leave Comment