Докосване до рая

В началото на декември на пазара ще излезе книгата “Докосване до рая”  Всеки, които се вълнува от отвъдното, ще намери в нея реални разкази на хора, с които са проведени духовни срещи и разкази докосващи душата. Книгата е повече от духовните срещи, тя разкрива и тайни от духовния свят, разказва и за пътя на всеки медиум, който се е посветил да служи на двата свята. Книгата може да се заяви от страничката на издателство Многоточие.

„През годините все се намираше някой да ме посъветва да не споделям духовната си опитност. Никога не послушах този съвет. Зная, че сме дошли тук, на тази земя, за да изживеем един миг от вечността и това, което сме усетили, разбрали и преживели, е добре да бъде разказано, при това красиво. Вярвам, че така светът се е обогатявал през вековете.
С тази книга, читателю, плод на личен опит, се надявам ти да станеш малко по-богат. В нея всяка история е неподправена и истинска, изживяна и предадена такава, каквото се е случила в действителност. Навярно не всеки би повярвал на историите, които ще прочете. Не мога да направя много за съмняващия се, той може да има само честната ми дума, че от първата до последната дума тя съдържа само истини.
Ако тук скърбящите намерят утеха и надежда, то тя е свършила своята работа.
Книгата се появи под силния порив от духовния свят, без който не бих могла да напиша нито ред от нея. Читателят трябва да знае, че той е един от главните герои в нея. Всъщност всеки споменат тук е главен герой.

„Гледайки в лицето смъртта, аз разбрах как трябва да живея.“
Едгар Бъроуз
„Всяко нещо в нашия свят има своето начало. Началото и краят са свързани, за да се получи един нескончаем кръговрат, който се прелива в кръговете на човешката съдба.
Моят досег с отвъдното започна назад във времето, когато бях невръстно дете. В онова далечно време на най-ранните ми спомени присъстваше мистичното. Тогава то ми се струваше като лабиринт, който се стремях непременно да разгадая, но колкото повече исках да науча, толкова повече въпроси без отговори се блъскаха в мен.
По него време, макар че не разбирах същността на смъртта, тя ме плашеше по един не много ясен начин. В същото време се учудвах на самата смърт. Приличаше ми на мимикрия, която мъртвият скрояваше на живите…“ (из „Началото“)“

Алтаир

*Книгата е публикувана под псевдоним, за да се избегнат спекулации с името на автора, подигравателни коментари или нежелани контакти с него. Той ще се разкрие пред вас, когато му дойде времето.
ИК „Многоточие“ вярва в разказите на автора, защото срещата със Света на мира беше реална…
Очаквайте през декември!
“Докосване до Рая” може да заявите и с предварителни поръчки тук.

240 стр. 15 лв.
Редактор: Ивелина Цветкова
Дизайн корица: Даниел Меразчиев 

За поръчки, последвайте страничката от линка на издателство Многоточие. 

https://www.facebook.com/548310052367375/photos/a.548858232312557/1145197826011925

СПОДЕЛИ
  • 78
    Shares

Leave Comment