Хибридно слънчево затъмнение 2023

На 20.04.2023 година ще наблюдаваме хибридно слънчево затъмнение. Хибридно затъмнение наричаме онова, което в някои точки на Земята то е пълно, а в други пръстеновидно. То ще се случи рано заранта в 7 часа и 12 минути, в първият декан на сидерален Овен. Това е част от Саросов цикъл 129, повтарящи се на всеки 18 години, 11 дни, съдържащи 80 събития. Серията започва с частично слънчево затъмнение на 3 октомври 1103 г. Всички затъмнения в тази поредица се случват във възходящия възел на Луната. Всички затъмнения се разгръщат в дълъг период от време, като в началото, първите дни, се изявяват в природни катаклизми, а после и човешкото неблагоразумие и глупост взема връх и създава хаос в света. 

Може да се очакват големи неприятности в Египет и Азия, Австрия, Португалия, Виена също могат да са засегнати. Всички държави, които са засегнати по знак или декан също, например Македония, то ще засегне и нас донякъде, както и целия свят. Ще се пролива кръв по света. Затъмнението ще се случи там където е Атина Палада и мечът на Персей. И двамата митологични герои са известни с войнствената си природа. Задават се войни и напрежения по света според мен и всички народи ще усетим идващите промени. Това затъмнение ми е странно и говори за военни действия примесени с нещо окултно и зло. Тъмата като че ли се стреми да обезсили най- силните места в зодиака, за да вземе превес. Това затъмнение показва, че ще се случи нещо кармично в света, понеже става до градусите където се намира възела. Това затъмнение става в декан, който е свързан със смъртта и господарят на подземното царство Хадес. Римляните наричали Хадес Плутон. В някои легенди се казва, че Хадес притежавал маска и шлем, с който ставал невидим. На неговото наметало имало лица на човешки души, на лицата им била изписана мъка. За Хадес знаем още, че той държи ключа с който заключва и отключва смъртта. Странното в това затъмнение още е, че освен че Плутон – Хадес е ранен в декана на затъмнението, това затъмнение е в точна квадратура със самия Плутон и съм сигурна, че ще се лее много кръв по земята, за огромно съжаление.
(Тук отварям една скоба и ще кажа своето мнение, а то е че независимо дали признаваме Плутон за планета или не, независимо дали едни астролози я ползват, а други не, той действа върху нас и  неговата енергия по сила се усеща като останалите планети. За мен е напълно безсмислено да играя по нечии правила за отричането на Плутон или обратно. За мен е важно работи ли нещо или не. Ако работи, аз го вземам предвид. Плутон влияе върху нашата индивидуална карта и върху колективното бъдеще, без да се интересува дали го признаваме или не. Това е моето скромно мнение, и поради това, макар че моите анализи са по древните системи, аз работя и с новооткритите външни планети. С една дума обичам да черпя от опита на миналото, но не отричам и откритията ни днес.)

Това затъмнение по някакъв начин обещава да е кърваво за съжаление. Нещо неприятно ще се случи на човечеството. Вероятността това да е война с повече замесени държави е голяма, защото от една страна затъмнението е в сидерален Овен, под управлението на Марс, който знак естествено се свързва с войните и завоеванията. От друга страна Плутон е свързан със земята и по- точно подземните и недра, не изключвам да се случи и нещо със земята, богинята майка, например авария, разрушения, жестокост. От затъмненията се вижда, че и икономиките няма да са в ред. По много места ще има глад, липса на прехрана, поскъпването на стоки и суровини ще продължи и ще се задълбочи. Ще има раздори, войни и пожари. Силни държави ще искат да наложат диктатура на по- слаби. Войните може и да са на религиозна основа, защото ще има противоречия между различните религии. Ще има и хора, които са с висок статус в света и които ще напуснат тази земя.

Живот и здраве, ще допълня с нова статия, следващата година. Тук само бегло нахвърлям онова, което ми направи най- силно впечатление и исках да споделя с моите читатели. 

Бъдете здрави, обичайте се, бъдете добри и раздавайте повече усмивки в света! Светът има огромна нужда от любов и това се вижда в съдбата, която се изявява върху човечеството от 2020 година насам. Предстоят ни много трудности и препятствия, ала аз вярвам, че непоколебимия български дух, вродената ни доброта и милосърдие, ще победи оковите на идващото зло в света. Бог да е с нас! И не злото не иде от някакъв елит, злото иде от циклите на времето и вечността, от нашата общочовешка карма. 

СПОДЕЛИ
  • 136
    Shares

Leave Comment