Хибридно слънчево затъмнение 2023

На 20.04.2023 година ще наблюдаваме хибридно слънчево затъмнение. Хибридно затъмнение наричаме онова, което в някои точки на Земята то е пълно, а в други пръстеновидно. То ще се случи рано заранта в 7 часа и 12 минути, в първият декан на сидерален Овен. Това е част от Саросов цикъл 129, повтарящи се на всеки 18 години, 11 дни, съдържащи 80 събития. Серията започва с частично слънчево затъмнение на 3 октомври 1103 г. Всички затъмнения в тази поредица се случват във възходящия възел на Луната. Всички затъмнения се разгръщат в дълъг период от време, като в началото, първите дни, се изявяват в природни катаклизми, а после и човешкото неблагоразумие и глупост взема връх и създава хаос в света. 

Може да се очакват големи неприятности в Египет и Азия, Австрия, Португалия, Виена също могат да са засегнати. Всички държави, които са засегнати по знак или декан също, например Македония, то ще засегне и нас донякъде, както и целия свят. Ще се пролива кръв по света. Затъмнението ще се случи там където е Атина Палада и мечът на Персей. И двамата митологични герои са известни с войнствената си природа. Задават се войни и напрежения по света според мен и всички народи ще усетим идващите промени. Това затъмнение ми е странно и говори за военни действия примесени с нещо окултно и зло. Тъмата като че ли се стреми да обезсили най- силните места в зодиака, за да вземе превес. Това затъмнение показва, че ще се случи нещо кармично в света, понеже става до градусите където се намира възела. Това затъмнение става в декан, който е свързан със смъртта и господарят на подземното царство Хадес. Римляните наричали Хадес Плутон. В някои легенди се казва, че Хадес притежавал маска и шлем, с който ставал невидим. На неговото наметало имало лица на човешки души, на лицата им била изписана мъка. За Хадес знаем още, че той държи ключа с който заключва и отключва смъртта. Странното в това затъмнение още е, че освен че Плутон – Хадес е ранен в декана на затъмнението, това затъмнение е в точна квадратура със самия Плутон и съм сигурна, че ще се лее много кръв по земята, за огромно съжаление.
Това затъмнение по някакъв начин обещава да е кърваво за съжаление. Нещо неприятно ще се случи на човечеството. Вероятността това да е война с повече замесени държави е голяма, защото от една страна затъмнението е в сидерален Овен, под управлението на Марс, който знак естествено се свързва с войните и завоеванията. От друга страна Плутон е свързан със земята и по- точно подземните и недра, не изключвам да се случи и нещо със земята, богинята майка, например авария, разрушения, жестокост, катаклизъм. От затъмненията се вижда, че и икономиките няма да са в ред. По много места ще има глад, липса на прехрана, поскъпването на стоки и суровини ще продължи и ще се задълбочи. Ще има раздори, войни и пожари. Силни държави ще искат да наложат диктатура на по- слаби. Войните може и да са на религиозна основа, защото ще има противоречия между различните религии. Ще има и хора, които са с висок статус в света и които ще напуснат тази земя. 

Това затъмнение ще се отрази силно на хората със слънчев знак Овен, Рак, Везни и Козирог. Поради крайният градус на самият съвпад на затъмнението то ще окаже и промени на хора от слънчев знак Телец Лъв Скорпион и Водолей, както и на всички, които имат Луни в тези знаци. Слънчевите затъмнения за съжаление не носят добри неща на хората когато засягат техните луни или слънца. Много често това води до промени, които не можем да спрем, проблеми, които не желаем в този момент. В тези силни моменти е препоръчително човек да запази своя здрав разум и да се опита да действа разумно.

Затъмнението показва нашествие от скакалци по света, също и някои заразни болести, които ще засегнат хората.

Бъдете здрави, обичайте се, бъдете добри и раздавайте повече усмивки в света! Светът има огромна нужда от любов и това се вижда в съдбата, която се изявява върху човечеството от 2020 година насам. Предстоят ни много трудности и препятствия, ала аз вярвам, че непоколебимия български дух, вродената ни доброта и милосърдие, ще победи оковите на идващото зло в света. Бог да е с нас! И не злото не иде от някакъв елит, злото иде от циклите на времето и вечността, от нашата общочовешка карма и ние сме неспособни да го разберем последните години, щом продължаваме да виним различни хора, когато е очевидно от астрологията какво се случва всъщност, стига човек да може да я тълкува правилно. 

СПОДЕЛИ
  • 289
    Shares

Leave Comment