ЧАСТИЧНО СЛЪНЧЕВО ЗАТЪМНЕНИЕ 25.10.22 ГОДИНА

На 25 октомври частично слънчево затъмнение може да се види от по-голямата част от Европа, Северна Африка, Близкия изток и западните части на Азия. Затъмненията увеличават земетръсите, бурите, природните катаклизми като цяло по света и особено там където затъмнението е видимо. Затова не бива да се изключва и тяхното активиране и засилване в близките 20 дни. 

 

Затъмнението ще продължи 2 часа, 18 минути и 43 секунди. Началото ще започне в: 12 часа 27 минути и 16 секунди. 
Точният съвпад на светилата ще бъде в 13 часа 36 минути и 39 секунди.
Край на затъмнение в 14 часа 45 минути и 59 секунди.
 

По време на частично слънчево затъмнение Луната, Слънцето и Земята не са подредени в съвършено права линия и Луната хвърля върху Земята само външната част от своята  сянка и полусянка. От наша гледна точка изглежда, че Луната е отхапала от Слънцето.

Понякога Луната покрива само малка част от слънчевия диск. Друг път частичното затъмнение изглежда почти като  пълно затъмнение. Размерът на затъмнената област се нарича величина на затъмнението. 

За България видимостта ще бъде 44 процента, а за Русия, Беларус и Украйна над 80 процента. Очевидно е, че това затъмнение ще има силен ефект най- вече върху Русия и Украйна. Частичните затъмнения имат по- малък ефект от пълните, но все пак имат някакъв и задават промените в света. То ще има продължителност за България два часа и 18 минути, което означава ефекти над две години. 

Това частично затъмнение ще се отрази и на Либия, Израел, Сирия, Иран, Египет и част от Турция, където може да има безредици, особено в азиатската част. Затъмнението става в градус, който показва, че хората няма да са здрави и в хармония с природата. Ясно видимо е, че народите няма да бъдат в хармония със своите съседи. Тук имаме намек и за висше правосъдие, което ще се стовари върху хората. Някои наричат това карма. Трудно ще се намира баланс в нещата. Вижда се ясно и с парите няма да сме добре, жените, взаимоотношенията, също ще страдат, изгорената Венера показва увеличаване на инфлацията, лоша икономика, проблеми свързани с оцеляването. Много от нас ще бъдат принудени да се “събудят” и осъзнаят ситуацията, в която се намират. Ще се вдигне шум, който ще има за цел да събуди хората за обществените неправди. Темата за справедливостта, неправдата и честността ще е много актуална през следващите месеци. Всъщност, е много, много лесно да отречеш правдата и истината и да избереш грешните отношения между всичко случващо се в нашия живот. Точно това и ще се случи. С една дума, мнозина могат да се окажат на страната на неправдата. Съзнателно или не. Правилни отношения между хората, както и пари няма да има и това е показано ясно в картата за България. Очертават се измами, които са в ущърб на обществото ни. Хората като че ли ще избират какво искат да видят и за какво да си затворят очите, отричайки очевидното. Показано е от затъмнението проява на голяма нечестност, проявена в обществото, държавността, политиката, в отношенията ни с другите. Равновесието тук не е установено, това означава липса на хармония и мир. В това затъмнение имаме три фазови планети, като малефиците са на стоянка. Това за мен показва проблеми свързани с агресивност, войнолюбие, недостиг на пари, липса на доброта и любов между хората. Много здравни,  парични, международни въпроси и дори държавността ни могат да бъдат негативно засегнати. Разрастване на фобии, страхове, отмъстителност и неуравновесеност у хората навред по света.  Всяко затъмнение има влияние около три години, през които тези ефекти се изявяват и често усилват от следващите затъмнения. Агресията и войнолюбието няма да приключат, а напротив, може да се разширят още повече през следващите месеци и години. В личните и интимните  отношения, могат да излязат тайни, които да шокират. Ще бъдем разочаровани от онова, което ще видим. Затова внимавайте във връзките си. Родените около датата на затъмнението трябва да бъдат по- внимателни в следващите няколко месеца. При тях могат да настъпят промени от различно естество, според техния индивидуален хороскоп. 

Обобщение: 

Всяко слънчево затъмнение има давност над две, а понякога и три години. През което време се развива онова, което небето първоначално е задало. Поради това, че е частично, може би ефектите ще са леко по- слаби, но все пак това затъмнение, ще е видимо и от нашата страна. Поради което неминуемо ще усетим ефектите му. А те ще са свързани с нарастваща инфлация, липса на средства, липса на добри отношения между хората, народ, държавност, политика. Недоволство, заблуди и лъжи, които ще се разкрият в следващите месеци. Липса на хармония, липса на мир и любов ще присъства навред по света. Ще страдат отношения, любовни връзки ще се разпадат, приятелски и междусъседски дори. Войната между Русия и Украйна ще се задълбочи. За мир не можем да говорим на този етап. Държавата ни ще е слаба и объркана, каквато е и в момента, а това не е добре въобще за нас като българи. 

 

 

 

 

 

 

 

СПОДЕЛИ
  • 196
    Shares

Leave Comment