слънчево затъмнение 8.04.2024 година

Предстои пълно слънчево затъмнение на 8.04.2024 високосна година, в 21 часа и 20 минути българско време. 

То няма да е видимо от нашите географски ширини, но ние хората по света сме свързани и болката на някого другиго отеква и в нашите души. Всяко затъмнение има дълга давност, около 2 години и половина грубо. През това време то се развива и изявява. Затъмненията рядко носят нещо добро, те помитат човечеството най- често. Лунното затъмнение на 25- ти март е свързано със слънчевото на 8- ми април. Още в началото на март, ще влезем в коридора на затъмненията и ще се усетят някои нахлуващи промени, които задава самото затъмнение.

Това затъмнение ще се случи в тропически Овен в 190 24, а пътя на затъмнението ще тръгне от Тексас до Мейн. То ще се наблюдава най-добре от Мексико и от централната част на САЩ. Което означава и проблеми за тези държави. Затъмнението ми направи силно впечатление по много причини, за които може да споделя в отделна статия и поради тази причина, реших да го разгледам по -подробно. Този път проблеми се очертават и на азиатските народи -Китай, Тайван, Северна Корея и т.н., с друга недобронамерена спрямо тях държава. Северен Египет също ще е засегнат.

В България затъмнението ще има по- слаби ефекти и ще са по- късни, може би 8 месеца след самото затъмнение, ще се усетят по- осезаемо. Докато разглеждах астрологичната карта, в мен някак отекваше думата – жертва. Точно това и символизира декана, в който се случва затъмнението. Жертва, за която се плаща висока цена. Хора, които вършат нещо в отчаяние, жертват или себе си, или другите, за да постигнат своята цел. Понякога на много висока цена. Когато има твърде много страсти като гняв и омраза, винаги боли. Някой ще иска да отвори и ще отвори „Кутията на Пандора“, а знаете, че там след като изскачат всички зли гении, остава само надеждата. Символът тук е надеждата или гибел. Деканът е както героичен, така и трагичен. Затъмнението само по себе си е доста злокобно, поради факта, че имаме и съюз между Сатурн и Марс. Сатурн и Марс ще споделят едно и също право изкачване, като Сатурн ще премине само на 28′ на юг от Марс. От София няма да се наблюдава това явление. Въпреки това то ще окаже пагубното си влияние върху света. Положението на двата малефика не носи добри събития и намеква за разрушителни действия, които могат да се изразят в гняв, войни, пожари, свлачища и болка.

Когато писах предишните си два анализа, бях написала, че затъмнението ще е кърваво. За съжаление не предполагах тогава и най- малко, че толкова човешки живота ще погинат във войната която избухна между Палестина и Израел, войната в Украйна и Русия, както и ужасните земетресения и наводнения, които взеха хиляди човешки жертви в Турция и Сирия и в много други части по света. А на 14 септември 2023 година светът осъмна със страшната вест, че жертвите на катастрофалното наводнение след бурята “Даниел” в Либия могат да достигнат и 20 000 души, след като пристанищния град Дерма беше залят от приливни вълни след скъсването на стените на 2 язовира. Хората са спели, докато водата е прииждала и ги е обрекла.

2023 година беше стихийна и твърде агресивна година. За съжаление, не мисля, че нещата ще се успокоят нито тази година, нито следващите. Агресията- природна и човешка ще растат и скърбите човешки ще се множат. Дали ще има и хубави неща каквито обещават други астролози, аз не съм сигурна. Едно зная със сигурност, че нито се изкачваме на други вибрационни нива по- велики и славни, нито Бог ще ни удостои с присъствието си на земята както се твърди от български топ астролози. Илюзиите са вредни, според мен, и карат хората да вярват в неща, които никога няма да се случат, като ги успокояват излишно. Истината според мен струва повече, а тя е, че времената пред нас ще са трудни и предизвикателни, в следващите още няколко години. Да кажем, че до 2030 не мисля че ще имаме много радости за споделяне. Самото затъмнение говори за лошотия, предателства и лъжи. Човечеството ще претърпи трансформация в областта на жертвата. Ще има също нещастия свързани с моретата и риболовната индустрия, корабокрушения не са изключени, пресъхване на реки също, както и всякакви проблеми свързани с водата. Този свят ще напусне и човек, който е известен. Затъмнението, което разгледах носи болка в света.

Аморалните действия на хората, свързани с Църквата или със закона, ще бъдат разкрити. Климатът ще страда от пожари, суша, урагани, наводнения, мълнии и разрушителни ветрове, изригване на вулкани и земетресения. Хората в посочените региони ще страдат от беззаконие, войни, суша и насилие. Какво ни казва небето, защо то се изявява толкова негативно последните години, е въпрос, който ме кара да се замисля.

В тези наистина бурни времена за човечеството, само любовта, състраданието и истината ще осветяват пътя ни! Нека добрият Бог бди над България!

СПОДЕЛИ
  • 312
    Shares

5 Comments

  1. Pingback: ДЯВОЛСАКАТА КОМЕТА – Астростудио АДИ

Leave Comment