ДЯВОЛСКАТА КОМЕТА

Освен затъмнението, което ще се случи на 25 март лунно, а на 8- ми април слънчево, в нощното небе може да се видят две комети, като едната носи името дяволската комета, понеже имаше странни рога, които сега изгуби, но се сдоби с тъмна сянка. 
Ние вече сме в коридора на затъмненията и някои от нещата започнаха да се случват.  За него съм писала вече тук . 
Може да се пише още много за това наистина странно и необичайно с библейските си знаци затъмнение, но може би в отделна статия.
Да се върна към темата за кометата. Древните никога не са тълкували кометите като добър знак за човечеството, те са известни, че носят болести и нещастия по земята. Добре е да знаеч, че кометите нямат фиксирана орбита, те идват и си отиват, когато си поискат. В този смисъл те носят със себе си извънслънчеви енергии или влияния, тъй като често идват от периферията на нашата слънчева система.
Дяволската комета-
Снимка: Ян Ерик Валестад
Дата: 9 март 2024 г.
Местоположение: Норвегия
Всяка комета носи послание към хората. Според нейния цвят и съзвездието от което тръгва да става видими, астролозите могат да предрекат какво носи като знамение тя. Тя става видима от Андромеда, това е окованата жена, Съзвездието е кръстено на принцеса от гръцката митология. В мита принцеса Андромеда е окована на скала, след като майка й Касиопея раздразнила боговете. Съзвездието очертава принцесата окована във веригите. Това съзвездие се слави със страдание, като прави хората нещастни. Цветовете на кометата приливат в зелено и червено, тя има и черна сянка. Червеното се свързва със суша, война, глад, терор; тъмнина и несигурност; щети по дървета и овощни градини. Черното носи войни и загуба на човешки животи, стагнация и ред, а зеленото носи смущения в религиите. Навярно всички тези събития ще се изявяват на земята и най- вече в районите, в които това съзвездие попада. Самата комета по време на затъмнението ще бъде видима, а самото затъмнение, ще е доста дълго. 
За съжаление, не мога да намеря нищо хубаво в знаците, които небето ни дава в последните години. 

СПОДЕЛИ

Leave Comment