Начало Форуми Монасите/ превод/ Телец на Асцендента

 • This topic is empty. This post has been viewed 210 times
Преглеждане на 0 раздела отговори
 • Автор
  Публикации
  • #3299
   AvatarАди
   Отговорник

   Който е роден под Телец, това е неговата, съдба. Той ще бъде силен човек, а ноздрите му широки  и големи. Той ще е с активен(огнен)  темперамент,  честен/добър по характер и упорит, погледът му ще е горд. Той ще е с привлекателен външен вид, косата му ще е гъста и червеникава.(изречение, което не се чете…. )Ще има болки от едната страна на главата и белота пред очите.  Ако е роден в края на знака, той ще бъде кротък и едър, отекли слабини и широки крака. Той ще има някакъв дефект, а очите му ще бъдат малки.

   С втори дом /дом на празната или пълна  кесия/ в Близнаци. Той не (не трябва) да остане в дома, в който е роден, или пък трябва да разрушат и изградят наново дома. Той няма да се радва на имуществото на родителите си, а ако изкарва прехраната си, ще бъде чрез интрига. Той само ще управлява живота си, като плава на плавателни съдове или с търговията, и то в оскъдна мярка и колкото и да е имал, той никога няма да задържи стотинка в кесията си.

   С дом на братята в Рак.  Това предсказва така, че между братята и сестрите му ще има разделения (кавги) с него и неговите братя и сестри. Децата на баща му ще бъдат болни. Но ако неговите братя са под сходни астрологически влияния (са деца на съзвездието му), той ще има братя, ако не, той ще е единствено дете, ще има приятели и врагове.

   С трети дом в Лъв. Ако е (роден) в началото (на знака) той ще бъди лъжец, като свали надолу майка си пред баща си и ще е неблагодарен на родителите си.

   С пети дом в Дева. Той ще има загуба на децата си, но ако първородното дете  е дъщеря, ще бъде добре и това ще му даде да
   има синове. Ако първородният е син, той ще бъде болен и ще има  белези, които идват от майка му. Ако Телец е в началото на знака на Асцендента: той ще има проблеми (или “загуба”) на деца, неговите деца са дошли  от магьосници. Докато е на двадесет и осем години, (само) дъщерите ще бъдат издигнати до него и това  ще  направи да вземи жена (която ще му донесе/роди) синове.

   С шести дом във  Везни. Той ще падне от височина и ще получи нараняване от едната страна на главата, ще го залее вряла вода. Той ще получи освобождаване от царската служба (” публични работи “),? и ще избяга. Ще има болка в кръста, болки в крайниците и краката, подувания (израстъци) на бедрата; и главоболие и болка в половите органи. Той ще има болка, мъчения и ужас (причинени от) заклинанията, които магьосниците изпълняват (рецитират) върху него; и ще бъде ранен от желязо (оръжие). Но чрез покровителството на царе и непознати, те ще го държат в чест, и той ще даде помощ на своя човек. Децата на собствената му плът и кръв (обаче) не му показват благодарност, и те ще паднат в ръцете на крадците и  ще бъдат залети (с) гореща вода. Ако  обаче е под (защитното) влияние на Марс ще е  добре и той ще бъде спасен от всички злини.

   Със седми дом в Скорпион. Ако вземе чужденка за жена, съдбата  ще го направи да бъде (или “брачното му легло ще бъде заето от”) три жени. Той ще да има правен спор с първата жена и жената ще умре сред тези спорове с него. Той ще придобие собственост или от първата или от  третата съпруга. Жената, която се отдели от него, е ниска и набита, лицето й – хубаво, очите й – малки, крайниците стройни и тя ще има белег (родилен белег) на бедрото си. Отличителните белези на другата жена са, че тя ще е ниска, дебела с къси крайници, бузите и  подпухнали, с широко лице и широко разположени части на лицето. Главата и ще е голяма, бедрата широки и ще има белег/болка в  лявата страна. 

   Домът на смъртта на Стрелец. (Ако) в началото (на знака) anamia?  / Изречението е неясно / или е присъщо или произлиза от (външна) (причина) (?). Когато се разболее, ще се възстанови от болестта си след две години.(тук не е ясно какво точно е казано)

   Водолей е в средата на небето. Той ще премине през злото и хората ще са неблагодарни за него. Но след много години благополучието ще бъде негово и в старостта ще го направи постигам чест.

   С единадесети дом в Риби. Той ще бъде блестящ и умен, ще дава съвети на хората. Чужденците/чуждите ще го почитат и ще бъде полезен за другите, но от собствената си плът и кръв няма да види благодарност.

   Злия дух в Овен/12-ти дом в Овен/. Със злото той ще се справя добре. В старостта си той ще посети градовете и ще се забавлява с приятели. Ще има протести срещу него, но той ще  излезе от това триумфално. Той ще има избухлив нрав. Той ще има храна за размисъл с другите и ще придобие добра репутация и ще се гордее. Опасни години са: две години, тогава ще има болест, на шест години, на 18 години болест, на 34 – болест, на 44 – болест и на 50-години също. Ако той преодолее тези болести, той ще живее до седемдесет години, после ще умре.

Преглеждане на 0 раздела отговори
 • Трябва да влезете в профила си, за да отговорите в темата.