Сатурн – Юпитер

Написах няколко статии за съвпада на Юпитер и Сатурн. Но след като прочетох, че много астролози предричат светло бъдеще от този съвпад, реших да напиша какво мисля и аз самата.  Великият съвпад се случва в съзвездие Козирог, земен знак.  Древните казват: 

Когато съвпадът на Сатурн и Юпитер стане в огнен, въздушен или земен знак, това е лошо. Особено, ако Сатурн е по- силен от Юпитер. Тогава  ние може да очакваме- течение, недостиг на провизии, и безплодие на земята, мор и глад.
 
В момента Юпитер се намира в съзвездие Козирог заедно със Сатурн. То е ясно, че Сатурн е по- силен в случая, а Юпитер слаб. През следващите 200 години ще се разгръща картината от недостиг на храна. Ако имате къща с двор, селска или като цяло земя, не я продавайте. Това може да ви храни един ден, а вие да ми благодарите, че съм ви дала такъв хубав съвет. Този съвпад определено показва промяна. В по- дългосрочен план, старите добре структурирани системи, ще бъдат заменени с нови такива. Козирог е консервативен знак, Водолей по тропик, където тропическите астролози го отчитат, също е под силното управление на Сатурн. Старите утвърдени вече финансови, политически и социални структури, с които сме свикнали и приемаме за даденост, ще се видоизменят. Това няма да стане за един ден, но промяната е вече на прага и ще започнем да я усещаме през следващите години. Съпротива ще има, Сатурн я показва, но ще трябва накрая да приемем промените, които задава Великият съвпад. Тропическия Водолей ще ни дава усещането, че технологично ние растем и се развиваме. Технологията ще изпреварва разума и на много хора може да им стане много трудно да се справят физически с това ново време и неговите изисквания. Ще се изисква от нас да догонваме технологии, които са ни непознати и трудни. А на материално ниво, ще се борим да оцелеем, като земята, дома, ще стане номер едно в живота ни и всичко, което може да ни даде сигурност. 
 
СПОДЕЛИ
  • 97
    Shares

Leave Comment