“Нека помълчим, за да чуем шепота на боговете.”
Ралф Уолдо Емерсън

Здравейте,
казвам се Андреана и се занимавам с астрология от 1995-96г. Голяма част от знанието, което научих го постигнах самостоятелно посредством книгите, с които разполагах и практичния ми опит, но в различни етапи учих при различни астролози. Насочих се към елинистичната и древна астрология благодарение книгите и лекциите на Румен Колев, на които съм присъствала. В последствие учих от лекциите и книгите на американските астролози Крис Бренън, Бенджамин Дайкс и Алан Копоок. Мои вдъхновители са  Грузинов, Валенс, Реториус, Доротей, Фирмикус Матернус и други.

Така открих силата на древната астрология, която отвори нови хоризонти пред мен и разкри удивително знание и неподозирани възможности. До този момент към есента на 2019 г. съм изготвила около 300 хороскопа на базата на еленистичната астрология. От натрупания опит установих уверено, че методите на еленистичната и древна астрология работят. Те са удивително точни  и нямат аналог в рамките на съвременната тропическа астрология. Съвременната  астрология има своя чар, но ползвам методите ѝ като допълващи. Що се отнася до прогностика и съдба, обаче, се доверявам и отдавам предимство на изводите на елинистичната астрология.

Методологията на древните е наистина сложно изкуство, изискващо специална настройка на мисленето, много посветени часове в учене и разбиране на древните техники. Това не се постига лесно, на мен ми бяха необходими около пет години, през което време правих само това, а и все още уча и навярно ще е така до последния ми дъх тук на земята.

Какво представлява хороскопът?
Хороскопът е като капитан на кораб, а всеки капитан използва карта и компас, за да определи своя курс и достигне до целта си. На капитана му се налага да променя периодично курса и скоростта на кораба, съгласно плана на своето пътуване и метеорологичните условия, в които той попада. Астрологът е човекът, който владее езика на капитана и може да предаде информация за плаването, курса, времето и мястото на пристигане. За съжаление повечето хора не говорят езика на капитана и следователно в случая услугите на астролога са ценни, а понякога и незаменими.

Ползите, които човек може да извлече от астрологията са многобройни. Астрологът може да определи кога имате попътен вятър и можете смело да действате, да поемате рискове и постигнете успех и кога времето не е подходящо и по- добре да не рискувате. Може уверено да се каже, че Вашата карта разкрива вашата уникална история, в която Бог е задал определена мисия и определил етапите за нейното реализиране. Удивителната история на Вашия живот разкрива темите и историите в него глава по глава.  Да, животът е като пиеса, в която ние сме главни герои, но не си спомняме нито сюжета, нито думите, астрологът е човекът, който може да ни разкрие какво е планирано да се случи по- нататък и да ни помогне да изиграем своята най- добра роля.

Задачата на астролога е още да идентифицира и интерпретира всяка тема на вашия живот и да ви даде прозрение.  Да ви насърчи да развиете уникалния потенциал на наталната си карта по най- креативния начин. Всеки хороскоп е различен, точно както са различни хората и техните истории. Големият дар на астрологията е да ни даде увереността да живеем по- пълноценно и с по- малко страх и да осъзнаем защо нещата са такива каквито са в нашия живот. Астрологът често е този, който води през житейския кръстопът хората.

От най- ранните египетски фараони до последните византийски императори и кралете на средновековна Европа – всички те са ползвали услугите на астролог. В миналото астрологията е била привилегия достъпна единствено за хората от висшата класа, а в момента всеки може да се ползва от това благо. Вярвам, че ще откриете силата и стойността, която астрологията носи за вас, като използвате нейната вековна мъдрост ефективно и разумно.

Пожелавам Ви мир и просперитет!

Поздрави,

Ади

СПОДЕЛИ