Защо Тръмп не спечели изборите

Много видни астролози по цял свят прогнозираха, че Доналд Тръмп ще спечели изборите. Аз бях на друго мнение, но нито съм известна, нито желая да съм, споделих в една астрологична група и с няколко приятели какво мисля по въпроса. Понеже много хора смятат, че Тръмп е изигран, аз смятам, че може и да е изигран, но само от небето и от никого другиго.

Нека видим.

Цял месец след като загуби изборите, Тръмп обвиняваше, че всичко било измама. Пусна няколко дела, които бяха отхвърлени, поради липса на доказателства. Нито един съд или разследващ орган не намери и миниатюрно доказателство в подкрепа на неговите твърдения за измама. Тръмп загуби на 14 декември 2020г. в деня на гласуването.  Джо Байдън спечели 306 електорални гласа, а Тръмп 232. 

Много ясно, много точно се виждаше неговата загуба през призмата на елинистичната астрология. Времето, в което Тръмп загуби, съвпадна със слънчевото затъмнение и се свърза с личния хороскоп на Тръмп и неговото лунно затъмнение по време на неговото раждане. Да, Тръмп е роден по време на лунно затъмнение. Неговите данни са абсолютно точни. Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в 10:54 ч. В болница Ямайка Куинс, Ню Йорк. Данните за неговото раждане са получени от AA Rodden Rating (т.е. те са от действително раждане отбелязано в акта на раждане на Тръмп и е със сто процента достоверност). Алгол една от най- коварните звезди е на Медиум цели на Тръмп, Регулус е на Асцендента, а Капела е в съвпад със Слънцето.  Не целя политически анализ, никак не обичам политиката и като цяло стоя настрана от нея. Затова ще бъда крайно обрана в анализа си, който ще бъде кратък. 

Такова мощно затъмнение да удари светило, си е сериозно предизвикателство и само от това положение е ясно, че Тръмп го чака трудно време, загуби и проблеми и липса на какъвто и да е успех. Засегнатите домове са четвърти и десети. Нещата стават толкова ясни,  относно кариерата му, стабилността му, родината му (четвърти дом), края на нещата,  и всичко свързано с темите четвърти – десети дом. Затъмнението на 14 декември се случи точно в 28 градус на Скорпион по сидерал, където е Луната на Тръмп. Това затъмнение носи много беди на човека, казвам го и от опит, понеже преживях лятото затъмнение, върху моята натална Луна. Когато имаме затъмнение на светило, то е много силно и негативно като проявление. А при него затъмнението рефлектира и върху наталното му Слънце, понеже двете светила са в опозиция и става още по- лошо и задейства затъмнението по време на неговото раждане. Най- общо казано се задействат сили в хороскопа, които нито могат да бъдат спрени, нито омекотени. Слънцето и Луната, когато са ударени в затъмнение означават според елинистичната астрология мощни и важни неща, които има да се случат. Слънцето е символ на лидерството. Всяко затъмнение означава промени и нарушаване на естествения ред на нещата. Дори без да гледам други техники за предсказание, това затъмнение е достатъчно, за да покаже загубата на Тръмп. 
Доналд  Тръмп е на 75 години. Следователно пророгацията е стигнала до термите на Сатурн. Сатурн в неговата карта е в секта, но все пак говорим за Сатурн, наречен от древните голямото зло. Това са трудни години, белязани от борби, болести и неудачи. Успехите в такива терми са трудни, ако не и невъзможни. Венера, която управлява профекцията, март ще предаде управлението на Марс и ще стане доста по- трудно за Тръмп. Марс при него не е в секта и е най- злата планета в хороскопа му. Следователно, 2021 година няма да е лесна за него. В техниката зодиакално освобождение, Тръмп започва от силен, ъглов дом от фортуна и завършва мандата си в кадентен дом и под управлението на Сатурн. В кадентен дом, човек не може да очаква прогрес и това също показва, неговата загуба. Неговият хороскоп за безпристрастните астролози е ясен. Целта ми е да покажа, че с няколко древни техники само, могат да се предвидят събитията- победите или загубите на даден човек. Небето просто не бе на негова страна в тези избори, а когато то е отвърнато,  нищо не може да се направи. Такава е Волята на Небето. 

 

 

СПОДЕЛИ
  • 101
    Shares

Leave Comment